Onze Referenties

Hieronder vind u een greep uit onze klantreferenties, met enkele voorbeelden van implementaties.

Vraag hier een verijblijvend gesprek aan.


Achilles Design

Achilles Design is een ontwerp- en servicebedrijf dat andere bedrijven helpt groeien, van productontwerp tot merkstrategie. Er werden veel verschillende tools gebruikt: handgemaakte offertes, een tool om urenstaten bij te houden, een tool om klanten te factureren, een andere voor de boekhouding en een andere voor projectbeheer. 

Odoo zorgde ervoor dat alle functionaliteiten in één geïntegreerde omgeving beschikbaar kwamen. Nadat een andere Odoo partner het project heeft opgestart, heeft Varoconsult het project overgenomen en de openstaande vragen en wensen van Achilles Design verder uitgewerkt.

​Achilles design

Delta-T


Opgericht in 1971, door en voor verwarmings- en sanitair installateurs zorgt Delta-T als aankoopcentrale voor een sterke aankoopstrategie voor al haar leden.

Meer dan 50 000 documenten worden verwerkt per jaar om alle inkomende facturen te registreren en de kosten door te rekenen naar het juiste lid. Elk lid kijgt elke periode een factuur van de door hem zelf aangekochtte goederen, inclusief een kopie van de aankoopfacturen als bijlage. Betalingen worden online opgevolgd en verwerkt. Hier werden de modules Facturatie en Boekhouding gebruikt, en een maatwerk module voor het Doorfacturatieproces.

Ontdek Delta-t

Auto Glas Center

Auto Glas Center in Kampenhout is al meer dan 25 jaar specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten. Hun mobiele ploegen zorgen voor een snel herstel van sterretjes in uw voorruit, grote barsten of ingeslagen autoruiten.  Dit kan bij u thuis of op een parking in de regio rond Mechelen, Leuven en Brussel. AGC staat dus garant voor snelle service, een scherpe prijs, kwaliteit, levenslange garantie en kwaliteitsvolleondersteuning.  Ook voor het tinten van uw autoruiten bent u bij hun op het juiste adres.

Vroeger gebruikte Auto Glas Center de alom gekende papieren versies van aangiftes, facturen en werkbonnen, nu gebruiken ze de elektronische versie in Odoo.

Ontdek AGC

Autobussen Cannaerts

Als autocarbedrijf verzorgt Autobussen Cannaerts de meest uiteenlopende groepsverplaatsingen voor de meest veelzijdige klanten, en dit sinds 1924!

Autobussen Cannaerts heeft recente een groeispurt in de benen. Het autocar-wagenpark werd op korte tijd vrij snel uitgebreid, waardoor ze hun organisatie moesten aanpassen. De modules Project, Verkoop, Facturatie en Boekhouding werden geïmplementeerd, naast uiteraard de module wagenpark.  

Ontdek Autobussen Cannaerts

ijzerwaren Van Eyck

Reeds meer dan 135 jaar is het familiebedrijf IJZERWAREN VAN EYCK actief met een uitgebreid
productengamma voor zowel de professional als de hobbyist. Naast de gereedschappen en ijzerwaren verdelen ze ook de merken Stihl en Husqvarna, en hebben ze hun eigen atelier voor het onderhouden herstellingen van de diverse toestellen.

Zoals zoveel bedrijven die al een hele lange tijd meegaan wordt het soms tijd om de software en de manier van werken te evalueren. Bij Van Eyck hebben we volgende modules geïmplementeerd: Projecten, Tijdsregistratie, Verkoop, Kassa, Voorraad, Inkoop, Werknemers, Facturatie en Boekhouding  

Ontdek ijzerwaren van eyck

BV Freelance Office

Allround administratie partner met passie, precisie & kostenbesparingen met een strategische blik.

Als je hulp nodig hebt met je administratie kan Freelance Office je daarmee helpen! Maar uiteraard hebben zij zelf nood aan ondersteuning. Daarvoor rekenen ze op Varoconsult en Odoo met de volgende modules: Werknemers, Verkoop, Facturatie, Projecten, Tijdsregistratie, Werving, Selectie en Studio.

Ontdek Freelance Office

Beltrag

Totext - Directe Visuele Communicatie kan zorgen voor voertuigbelettering, binnen en buiten reclame, Prints en stickers, kledij, raamfolies, bewegwijzering en nog zo veel meer…

Bij een project worden er heel wat parameters in rekening gebracht, deze uitgebreide berekening werd voorheen in excel gedaan, maar Varoconsult heeft deze ondergebracht in Odoo, zodat er naadloos een offerte en factuur kan op volgen. Gebruikte modules: Verkoop, Projecten, Facturatie en Studio  

Ontdek TOTEXT

Bv Osooso

Osooso is een multi activiteiten bedrijf, naast de "Ik hou van fotografie"- activiteiten en de specialisatie in ballonverkoop wordt er met "De Zitkamer" een verhuurbare ruimte ter beschikking gesteld met catering.

Binnen Osooso wordt er gewerkt met de multicompany functionaliteit. Naast de Verkoop en Facturatie modules worden uiteraard ook de module Kassa, Voorraad, en bij uitbreiding ook Verhuur gebruikt.

Filosovino

De bedrijfsslogan "Happiness consists of frequent repetition of drinking wine" slaat spijkers met koppen!
Filosovino is een wijnbedrijf met passie en een vleugje filosofie.

Filosovino heeft in het begin de One-app-free versie van odoo gebruikt, met name de webwinkel in combi met facturatie en website. Nu dat de zaakvoerder voltijds in de activiteit stapt werd er besloten om direct met een aantal extra apps te gaan werken, waaronder Voorraad, Email en Boekhouding.

Ontdek filosovino

Freelance Administratie Sandra

Fast Administration Services biedt u de garantie voor een zorgeloze administratie, op freelance basis zonder de kost van een extra personeelslid. Ze zijn gepsecialiseerd in verschillende domeinen: Administratie, Fincanciën, Logistiek en Communicatie.

Voor de opvolging van de verschillende klanten en de verschillende interne en externe medewerkers wordt er een beroep gedaan op Odoo. Uiteraard zijn Projecten en Tijdsregistratie de meest belangrijke modules, naast Werknemers, Facturatie en Boekhouding.

Ontdek F.A.S

HR Force

HR Force is een freelance HR consultant met een uitgebreide ervaring in het vak. Daarnaast is de hobby
fotografie uitgegroeid tot een semi beroepsmatige nevenactiviteit.

Naast de Facturatie en Boekhouding werd de module Website ook geactiveerd, vooral dan voor de Fotografieactiviteit.  Door het gebruik van Odoo ipv aparte agenda's en office facturen werd de tijd voor administratieve takendrastisch verminderd.

MEAM

MEAM werd meer dan 10 jaar geleden opgericht door de elektronische ingenieur Carlo Groffils, gespecialiseerd in high-power EM-energie. Meam bouwt en verkoopt industriële toepassingen met microgolf technologie.

Elk project binnen MEAM heeft verschillende stakeholders en dus is communicatie enorm belangrijk. Naast Verkoop, Facturatie, Boekhouding en Projects worden ook heel wat berekeningen mbt het productieproces uitgevoerd door Odoo, via de Studio app. 

Ontdek meam

JoKri

Sinds 1997 heeft Jokri zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van warmtepompen, airconditioning en koel- en vriessystemen. Daarnaast verhuren zij ook hun professionele koelaanhangwagens.

Voor de verhuuractiviteit van de koelaanhangwagens gebruikt Jokri de Verhuur module ism met de Website en Facturatie. Het proces is volledig geautomatiseerd: de klant kan zijn eigen aanhanger reserveren, boeken en betalen. Odoo houdt rekening met vakantiedagen, weekenddagen, en de reeds verhuurde aanhangers om de selectie te maken.  

Ontdek Jokri

Machinale Tuinwerken Ludo Pira

Bedrijf gespecialiseerd in machinale tuinwerken.

De verschillende uitgevoerde werken worden zeer eenvoudig bijgehouden en samengevoegd om een factuur te kunnen versturen. Ze gebruiken Website, Verkoop, Facturatie en Boekhouding.  

Ontdek Machinale Tuinwerken ludo pira

Management Solutions

Management solutions is 20 jaar expert in het begeleiden, sturen en ondersteunen van bedrijven op het vlak van beveiliging, logistiek en infrastuctuur. Daarnaast ondersteunt ze atleten in alles wat niet met het sportieve te maken heeft, marketing, sponsoring & administratieve, logistieke en financiële ondersteuning.

Management Solutions heeft een zeer brede dienstverlening, in 2 domeinen: Business Management en Sports Management. Daarom hebben ze nood aan: CRM, Verkoop, Pojecten, Tijdsregistratie, Website / Webshop en Facturatie.

Ontdek management solutions

PK Solutions

PK Solutions levert, installeert, herstelt en onderhoudt UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) voor bedrijven, zelfstandigen, en particulieren.

Bij het installeren en onderhouden van de verschillende UPS instalalties is het belangrijk dat het periodiek onderhoud goed wordt ingepland, en dat de rapporten van de interventies snel en efficient worden opgemaakt en ter beschikking gesteld worden van de klant. PK Solutions werkt met de Onderhoudsapp, Voorraad en Studio, verdere uitbreiding staat op de planning. 

Ontdek pk solutions

WIScan

W!Scan is een team van straffe talenten, gespecialiseerd in administratie, boekhouding, marketing en event planning.

Efficiëntie is Key! Wiscan koos voor Varoconsult en Odoo o.w.v. de hoge personalisatie mogelijkheden, en de nood van een goede communicatie en facturatie van de gepresteerde uren. Wiscan geniet van de volgende modules: CRM, Verkoop, Projecten, Tijdsregistratie, Planning en Facturatie.

Ontdek wiscan

PVD Sandblaster

Oorspronkelijk begon PVD Sandblaster met het opknappen van meubilair via het gekende zandstralen,
aangevuld met diverse schilder- en reparatiewerken. Gaandeweg werd er gespecialiseerd in de industriële reinigingstechnieken, zandstralen, luchtgommen en droogijsstralen, waarvan droogijsstralen momenteel de voornaamste is.

Om PVD Sandblaster te helpen met hun administratieve taken werden volgende modules geïnstalleerd:
Verkoop, Facturatie en Project, inclusief Studio. Met deze toolkit kan PVD Sandblaster de offertes (en de opvolging ervan), de planning en uitvoering van de interventies en de facturatie in een efficiënt proces beheren.

Ontdek pvd sandblaster

Rent Solutions

Rent Solutions is een eventbedrijf en is gericht op de verhuur van zowel grote eventinstallaties zoals koelaanhangwagens, tapinstallaties en togen, als voor de kleinere maar onmisbare feestattributen zoals bijvoorbeeld meubilair en stevige herbruikbare bekers.

Rent Solutions was vooral op zoek naar een geïntegreerd geheel. Tijdens hun snelle start en blijvende groei werd het gebruik van verschillende applicaties te moeilijk en tijdrovend om de beroepsactiviteiten goed te leiden. Doordat de webverkopen telkens moesten overgebracht worden in de boekhouding en de verhuuractiviteiten manueel gefactureerd worden, was er te veel administratief werk. De verhuur werd nog in een andere applicatie opgevolgd. Voor Rent Solutions maken we gebruik van Verkoop, Verhuur, Vooraad, Website/Webshop, Facturatie en Boekhouding. 

Ontdek rent solutions

Sanitair Roeland Marine

Sanitair Installateur

Om een goede offerte te kunnen aanbieden dienen alle parameters in rekening worden gebracht. Daarnaast worden deze technische details ook gedeeld met de werknemers om het project tot een goed einde te brengen. Er wordt gewerkt met Verkoop, Project, Facturatie en Studio.  

Ontdek Sanitair Roeland marine

Soulmade

Soulmade biedt innovatieve oplossingen aan in de wereld van Virtual Reality & Holografie.

Ontdek Soulmade

Tuinen Delporte

Tuinen Delporte steunt op ervaring, klantgerichtheid, leergierig en oog voor detail. Ze zorgen voor een totale oplossing voor uw tuin en alles er rond. U kan er terecht voor de aanleg van uw oprit of terras, het plaatsten van ballustrades, tuintreden, omheiningen en steenkorven. Al jaren tekenen we tuinplannen om daarna over te gaan tot de aanplantingen en boomwerken. 

Bij Tuinen Delporte zijn we begonnen met de processflow aanmaak van offertes, online bevestiging, inplanning en facturatie. Verdere integraties zullen in de nabije toekomst aangepakt worden.

Ontdek tuinen delporte

TalentWolf

TalentWolf is jouw online marketing consultant en SEO specialist.

Bij de start van het bedrijf werd er gekozen voor de one- app free versie van de Boekhouding, ondertussen werd dit reeds uitgebreid naar 2 Websites & 1 Shop, Projecten, Urenregistraties en Facturatie.  

Ontdek Talentwolf

Wijnen Jublou

Wijnen Jublou verkoopt vooral wijnen van het Middelands Zeegebied.

Deze wijnhandel verkoopt naast enkele b2b klanten ook via de eigen winkel te Lovenjoel en via de webshop. Ze gebruiken Verkoop, Kassa, Voorraad, Facturatie, Website/Webshop en Studio. Voorheen werd alles in Access bijgehouden.  

Ontdek Wijnenhandel patrick jublou

Wizards

Wizards verkoopt op maat gemaakte PC's, Laptops en ander IT materiaal en zorgen ze voor IT support voor verschillende ondernemingen.

Doordat de support op het vorige boekhoudpakket werd stopgezet diende Wizards over te stappen naar een nieuw platform. Er werd strategisch gekozen voor een cloud oplossing en Odoo kwam eer als beste uit. Naast de Boekhouding worden de modules Verkoop, Inkoop, Facturatie, Voorraad, Projecten en Tijdsregistratie gebruikt.

Ontdek wizards

Wtec

Wtec is een audio visuele integrator en helpt bedrijven om de audiovisuele technologie te integreren in hun dagelijkse activiteiten.

Wtec zocht een oplossing om hun boekhouding te voeren op een intelligente manier, waarbij de basisadministratie intern kon gebeuren en de boekhouder van op afstand kon werken. Varoconsult begeleidde Wtec in het opzetten en implementeren van de Boekhouding, Facturatie, Projecten en Tijdregistratie. Recentelijk werd de Helpdesk functionaliteit toegevoegd.  

Ontdek Wtec

Odoo + afbeelding en tekst

Cyclo Europe

Cyclo Europe schrijft al 30 jaar geschiedenis. Frank, een fervent wielrenner maakte van zijn sport een vak, en niet zonder resultaat!  Nu 30 jaren later mag hij best trots zijn op zijn verwezenlijking. 

Cyclo Europe is een fietsenwinkel te Evere en werkt met de Boekhouding en Facturatie modules van Odoo.

ONTDEK CYCLO EUROPE

Odoo + afbeelding en tekst

TS Electrics

Als ervaren elektricien kan TS Electrics u van dienst zijn voor al uw elektriciteitswerken.  TS Electrics is niet gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, maar speciale opdrachten of uitdagingen gaan ze zeker niet uit de weg.  Tevens zijn ze gespecialiseerd in totaaloplossingen voor "Elektrische Noodvoedingssystemen" ook "UPS" of "No-break" genoemd.

TS Electrics gebruikt de modules  Verkoop en  Facturatie

ONTDEK TS ELECTRICS​