Over Ons

Welkom bij Varoconsult, uw Odoo Partner!

Bij  Varoconsult hebben we ons volledig gewijd aan het leveren van hoogwaardige bedrijfssoftwareoplossingen aan KMO's. Met ons kantoor in Kampenhout,  zijn we gepassioneerde professionals die geloven in de kracht van technologie om bedrijven te laten groeien, te innoveren en te optimaliseren.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om KMO's te helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun groeipotentieel te maximaliseren door de implementatie van Odoo-softwareoplossingen. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee KMO's worden geconfronteerd en hebben een diepgaand inzicht in de Belgische markt, waardoor we op maat gemaakte, kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze Diensten

Bij  Varoconsult bieden we een breed scala aan diensten om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen:

  • Odoo Implementatie: Onze experts begeleiden je bij elke stap van het implementatieproces, van planning en configuratie tot training en ondersteuning.

  • Maatwerk: Indien nodig passen we Odoo aan om datgene te doen wat jij nodig hebt. We streven er echter naar om zo weinig mogelijk maatwerk te gebruiken aangezien dit de budgetten niet ten goede komt.

  • Ondersteuning en Onderhoud: Ons team staat altijd klaar om technische ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je Odoo-software soepel blijft werken.

  • Training: We bieden uitgebreide trainingen aan zodat je team optimaal kan profiteren van de mogelijkheden van Odoo.

Onze Teamleden

Bij  Varoconsult zijn we een hecht team van experts met een passie voor technologie en bedrijfsverbetering. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in de implementatie van Odoo-softwareoplossingen en zijn gecertificeerd om de beste service te bieden aan onze klanten.

Neem Contact Op

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw bedrijf te helpen groeien. Als je vragen hebt of meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Dank je wel voor je interesse in Varoconsult, we kijken ernaar uit om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken met behulp van Odoo!


Roeland


Roeland Vandecan

Als oprichter is Roeland de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt ervan om zijn kennis te delen en de klant te ondersteunen in het gebruik van Odoo. 

Thomas Thielemans

Thomas vervoegde het Varoconsult team sinds begin 2023 en focust zich op  datamigratie & websites.