Varo Quickstart

Odoo als basis voor verdere groei!

Bedrijfssoftware is een vitaal onderdeel van succes, een geoptimaliseerde workflow en een efficiënt tijdsgebruik zijn een must voor elk bedrijf.

Als je je klanten niet snel genoeg kunt helpen door een ingewikkeld of zelfs GEEN softwaresysteem dan gaan je klanten ergens anders heen.


Odoo is hier, en gaat niet meer weg, het is het software pakket gemaakt voor de KMO, het is volledig aanpasbaar is aan je bedrijf en bevat alles wat je ooit nodig zal hebben. En aangezien je geïnteresseerd bent in ons Quickstart pakket zal je blij zijn om te horen dat Odoo ook relatief snel geïmplementeerd kan worden waardoor je er na korte tijd vlot mee aan de slag kan gaan. 


Klaar om te beginnen?

Oké, daar gaan we!

Intro

Demo

Setup

Opleiding

Support

man in black sweater using macbook pro

Online Introductie.

Tijdens ons vrijblijvend online introductiegesprek wordt er op een efficiënte manier informatie uitgewisseld, en bespreken we waar u juist naar op zoek bent en hou wij u hiermee kunnen helpen. Dit gesprek biedt de mogelijkheid om uw vragen te bespreken, informatie te verzamelen en de verwachtingen van beide partijen af te stemmen.


Boek Hier je Introgesprek >

Demo Meeting

Na het Introductiegesprek wordt er een demo gepland, hier zitten we samen en geven we een korte demonstratie hoe Odoo u huidige problemen kan oplossen. Het doel van deze demo is om u een duidelijker beeld te geven van de vele functionaliteiten van Odoo en al uw resterende vragen te beantwoorden. Dit is vaak een zeer interactieve sessie waar we te weten komen of Odoo iets voor jullie is of niet. 


Is Odoo iets voor mij? >

black smartphone near person
black flat screen computer monitor

Database Setup

Als er na de demo beslist wordt om verder te gaan met Odoo dan beginnen we aan de setup van uw database. De setup van een Odoo database gebeurt in 3 fases:

1) Het aanmaken van de database en  het verzamelen van bedrijfsgegevens.

2) Het instaleren van alle modules en de bedrijfsspecifieke aanpassingen doorvoeren.

3) Het importeren van contacten, producten, grootboekrekeningen, etc.

4) Het aanmaken van de benodigde gebruikers en hun nodige rechten.

Hierna kunnen we overgaan tot de go live.


Stel hier je vragen over dit proces. >

Opleiding Werknemers

Tijdens de Go Live wordt de nieuwe Odoo Database officieel gelanceerd en in gebruik genomen. Dit is het moment waarop alle functionaliteiten en processen van Odoo live gaan en medewerkers volledig overgaan op het nieuwe systeem. Ons team zorgt ervoor dat dit soepel verloopt en biedt ondersteuning aan gebruikers tijdens deze overgangsfase. 

De Go Live is de start van je nieuw en geoptimaliseerd bedrijfsproces.


Ontdek jouw Go Live >
white and black wooden quote board
man in black shirt wearing black headphones

Support

Na de go live staat onze klantensupport team klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen. Onze toegewijde supportmedewerkers bieden deskundige begeleiding en oplossingen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Odoo-ervaring haalt. Met onze uitstekende after-sales support kunt u met een gerust hart vertrouwen op de voortdurende ondersteuning van ons team.


Ontdek onze support >

Klaar om te beginnen?

Wanneer je besluit dat je klaar bent om aan dit digitale avontuur te beginnen, zal ons team klaar staan om je bij elke stap te begeleiden.


We zijn ervan overtuigd dat we u een efficiëntie kunnen aanbieden die u voorheen onmogelijk dacht. We zijn er zo zeker van dat we u een garantie* van 1 jaar aanbieden als we deze verwachtingen niet inlossen. Dus wat heb je te verliezen?


Ben je klaar om dit avontuur te starten? Ja, goed, laten we beginnen!


Begin nu